Referenciák

Budai vár

Hazánk egyik legrégebbi és legimpozánsabb épületegyüttese a Budai Vár, története a 13. századig nyúlik vissza.

Munkálatok során az összes homlokzati, kapcsolt gerébtokos ablakok belső káva béléseit legyártottuk és beépítettük. 

A52 Hotel

Az 5000 m2-es hotel történelmi környezetben, az Andrássy úton, részben műemlék védettség alatti épületben valósul meg. Megkezdtük a fa nyílászárók gyártását és a restaurálási munkálatokat. A felújítás után egy 120 szobás, háromcsillagos szálloda nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt.

Buda Palota

A Szél Kálmán téri egykori postapalota remek szecessziós épület, jelenleg a Magyar Nemzeti Bank irodaépülete. A pénzügyi kultúra fejlesztése érdekében pénz- és banktörténeti múzeumot, valamint látogatóközpontot hoznak létre.

A műemlék védettségű épület belső felújítása során elindult az új fa nyílzárók gyártása és szállítása. Azonkívül restaurálták a lépcsőházak különleges kidolgozottságú korlátait, a kovácsoltvas kilincsekkel díszített tölgyfa kapukat, és sikerült működő állapotban megőrizni a palotában működő páternosztert is.

Drechsler Palota

A neoreneszánsz stílusú épület Budapesten, az Andrássy út 25. alatt található, világörökségi helyszínen. 2002-ig a Magyar Táncművészeti Főiskola működött itt. A város egyik legendás épülete 18 éve áll üresen az Operaházzal szemben.

Műemlék épület szállodává történő alakításához készítünk beltéri faajtókat és külső homlokzati nyílászárókat, valamint a meglévő nyílászárók restaurálására is örömmel vállalkoztunk.

A felújítás után a Lechner Ödön tervezte palota a W Hotels Worldwide szállodalánc tagjaként ötcsillagos szállodaként működhet tovább. Műemléki helyreállítást ígér a tulajdonos, ám a tetőtérben új szintet is kialakítanak.

A műemléképület a felújítás során az összes eredeti külső díszítményét visszakapja.

Karmelita Kolostor

Budapest I. kerületében a Budai várnegyedben található épület, amely két nagyobb egyésből áll: karmeliták korábbi rendházából, valamint egy egyhajós templomépületből. 1725-1736 között épült késő barokk stílusban. Ma jelenleg ez az épület a Miniszterelnöki Hivatal székhelye.

Munkálatok során az összes homlokzati, kapcsolt gerébtokos ablakokat legyártottuk és beépítettük. 

Lakás berendezése

A nagyobb volumenű munkáink mellett az utóbbi években nagy hangsúlyt kezdtünk el fektetni a lakosság igényeit kielégítő, a mai kor követelményeinek megfelelő minőségű és műszaki tartalmú hőszigetelt nyílászárók irányába, esetenként egyedi bútorok gyártására.

Legyen bármi is az elképzelése, ossza meg velünk, hogy megvalósíthassuk! Használja ki ingyenes tanácsadásunk, kezdjünk el beszélgetni!

További mintafotók

Működésünk során több jelentős méretű és szakmai hitelességet igénylő műemléki projekten vettünk részt, ami nagy mértékben elősegítette cégünk és kollégáink fejlődését és motiváltságát.

Minden ajánlatunk személyre – projektre – szabott és ingyenes tanácsadással állunk minden partnerünknek rendelkezésére – legyen szó akár egy lakás néhány nyílászárójának cseréjéről, vagy szállodák, éttermek teljes belsőépítészeti kialakításáról.