Új épületek faipiari kivitelezési feladatai

Társas- és magánházak, lakóparkok közösségi épületek homlokzati ablakai, erkélyajtói, főbejárati, lépcsőházi üvegfalai hőszigetelő (termopan) üvegezésű kivitelben, az üvegszerkezettel – 2 vagy 3 rétegű – kompatibilis részekkel, 68, 78, 88 mm szelvénymérettel, a legkülönfélébb (fix, vagy mozgatható lamellás, táblás, betétes-fillungos) árnyékoló zsalugáterrel.

A geometriai és funkcionális kialakítás lehetősége rendkívül változatos, melynek határait csak a tervezői fantázia és a megrendelői igények jelölhetik ki. Így lehet: egyszárnyú, többszárnyú, szimmetrikus, aszimmetrikus, egyenes, íves, köralakú, alakos, nyíló, bukó, bukó-nyíló, középen felnyíló, középen felnyíló bukó-nyíló, toló, emelő-toló, harmonika, fix, kézi, vagy motoros távnyitós, fékezős, kézi vagy motoros ajtócsukóval felszerelt, stb.

Ezen a helyen is megemlítjük, hogy hőszigetelő ablakaink, erkélyajtóink a legmagasabb szinten elégítik ki az épület fizikai követelményeket (ÉMI TVB: M-3185/2010), melyet CE jelöléssel tanúsítunk.

Ajánlatkérés
Famíves Belsőépítészeti és Faipari Kft.
6728 Szeged
Dorozsmai út 35.
famives@famivesszeged.hu
Tel, fax: (06-62) 462-757
Minősítéseink
ISO 9001
ISO 14001
Tagságok
KITT Építőipari Klaszter