Nyílászárók

Családi- és társasházak kivitelezése, lakásfelújítás, energetikai korszerűsítéshez kínáljuk teljes körű szolgáltatásainkat, úgymint felmérés, szaktanácsadás, ajánlatkészítés, gyártás, helyszíni szerelés.
Nyílászáróinkat CNC gépeinkkel bútor minőségben készítjük el.

Hőszigetelő faablakok

Homlokzati ablakait, erkélyajtóit és bejárati ajtóit a legkorszerűbb technológiával készítjük el, 68-88 mm szelvényvastagsággal, 2-3 rétegű hőszigetelő üveggel. Kielégítik a legmagasabb műszaki, esztétikai és energetikai követelményeket, CE jelöléssel, valamint teljes körű dokumentációval – tanúsítvánnyal látjuk el.

Részletes műszaki-technikai információk itt.

Kínálunk továbbá fából készült árnyékoló zsalugátert az ablakkal megegyező minőségben fix, vagy mozgatható lamellákkal, a legkorszerűbb vasalattal, továbbá redőnyt, szúnyoghálót széles választékban.

Belső ajtók

Az egyedi, reprezentatív beltéri ajtókat az Ön elképzelése alapján személyesen Önnek készítjük el feltéve, hogy az olcsó kereskedelmi tucatárunál többet szeretne.

Kapuk

Kapuk (bejárati-, utcai-, garázs-, kert), portálok, kerítések és hasonló termékek, a fentieket értelemszerűen alkalmazva új és felújított épületekhez a meglevő szerkezetek felújításával, vagy újra gyártással, ill. megjelenésében is teljesen új szerkezet készítésével.

Ajánlatkérés
Famíves Belsőépítészeti és Faipari Kft.
6728 Szeged
Dorozsmai út 35.
famives@famivesszeged.hu
Tel, fax: (06-62) 462-757
Minősítéseink
ISO 9001
ISO 14001
Tagságok
KITT Építőipari Klaszter